Ορθοπαιδικός

Ορθοπαιδικός Χειρουργός σε Αθήνα & Σαλαμίνα | Μπαρμπουνάκης Νικόλαος

Ο Μπαρμπουνάκης Νικόλαος MD, MSc είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στη Σαλαμίνα, στο Μαρούσι, εντός του Νοσοκομείου «Μητέρα» και στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο. Διαθέτει πτυχίο ιατρικής από το Πανεπιστημίο Ιατρικής και Φαρμακολογίας “IULIU HATIEGANU” της Ρουμανίας, ενώ έχει και μεταπτυχιακό στα «Μεταβολικά νοσήματα των οστών» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική στο Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων της Δ’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου “Ασκληπιείο” Βούλας. Στα πλαίσια της ειδικότητας, έχει κάνει εξειδίκευση στην αντιμετώπιση παθήσεων του Άνω Άκρου και του Ώμου στην Κλινική Μικροχειρουργικής στο Γ.Ν. ΚΑΤ, ενώ έχει μετεκπαιδευτεί στην Κλινική Παθήσεων του Ώμου, στο “Istituto Clinico Humanitas” του Μιλάνου. Η εξειδίκευση του στις ορθοπαιδικές παθήσεις παίδων πραγματοποιήθηκε στην Παιδοορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών “Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού”. Έχοντας ως κύρια εξειδίκευσή του τις αθλητικές κακώσεις, αναλαμβάνει με ειλικρίνεια, υπευθυνότητα και ήθος την συντηρητική αντιμετώπισή τους ή την χειρουργική τους αποκατάσταση. Επιπλέον, είναι Επιμελητής της Ορθοπαιδικής Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων και Αναγεννητικής Ιατρικής στο Νοσοκομείο Μητέρα.  Τέλος, είναι Επιστημονικός συνεργάτης στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, στη Βιοκλινική Αθηνών, στον Όμιλο Ιατρικού στο Περιστέρι και συνεργάζεται με το Metropolitan General και το Mediterraneo Hospital.

Διαθέτει τόσο τις γνώσεις όσο και την πείρα για να δώσει οριστική και άμεση λύση σε οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε εσείς ή οι οικείοι σας.

 

                                           

 

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Νικόλαος Μπαρμπουνάκης αναλαμβάνει:

  • Αθλητικές Κακώσεις
  • Αρθροσκοπική αποκατάσταση ρήξεων μηνίσκου και χιαστών συνδέσμων
  • Αρθροσκοπήσεις Γόνατος, Ισχίου, Ώμου, Ποδοκνημικής
  • Αρθροπλαστικές Γόνατος, Ισχίου, Ώμου
  • Αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων (Αρθρίτιδα, Οστεοπόρωση) με τις πιο σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους
  • Αντιμετώπιση καταγμάτων και μυϊκών τραυματισμών
  • Παθήσεις άκρου ποδός
  • Παθήσεις σπονδυλικής στήλης

Αποτελεί τον ιδανικό ιατρό εφόσον ταλαιπωρείστε από σχετικά προβλήματα.

Κριτικές Ασθενών

Πολύ καλός γιατρός άριστος στην δουλειά του

Δ.Π.

Επαγγελματίας και ειλικρινής. Σε κερδίζει με την προσέγγισή του.

Π.Μ.

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το γιατρό. Μου εξήγησε λεπτομερώς το πρόβλημα μου και όσα θα χρειαστεί να κάνω για την αντιμετώπισή του.

Δ.Κ.

Εξαιρετικός άνθρωπος και καλός γιατρός με γνώσεις. Επικοινωνιακός και αληθινός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Λ.Μ.